lunes, octubre 30, 2006

GLUPS

No es que me haya olvidado de escribir en el blog, ni de vosotros, lo que sucede es que llevo una vida tan tranquila que no tengo mucho que contar. Bueno, podria hacer reseñas de las peliculas que he visto o de los libros que he leido, pero la verdad es un coñazo, ¿no? Eso si, si alguna vez os invitan a ver Una pareja perfecta (Un couple parfait, Francia-Japón/2005. Dirección: Nobuhiro Suwa) alegad una enfermedad terminal para no ir. Estas mentiras junto con las piadosas estan consideradas incluso por el ratzinger como pecados veniales.
Seguiremos informando.

1 comentario:

Anónimo dijo...

No si val, xicot!!
Nosaltres correm a casa desprès d'un dia de treball , obrim la porta , llencem les sabates , i tot fent una corredissa engeguem l'ordinador per saber on hem estat avui de viatge i resulta que el senyor està TRANQUI!!!!
No ens fallis!!!!
Ens prenem un cafetó però no sap igual si no llegim la teva crónica diària. AH!!! Alguna televisió et busca.Desde que estàs de viatge i ha corregut la veu de la teva blog ,han baixat les audiències i això es " pecado mortal" Bromes a part disfruta i gaudeix d'aquesta oportunitat i nosaltres en la mesura del possible també ho fem. NO PARES SIGUE SIGUE . escribint
Petons i cuida't